Finda Beana er vores finske Laphund. Vi faldt for racen da vi for mange år siden var på camping . Der boede to laphunde i et telt ved siden af os og vi var fuldstændig solgte. Vi besluttede os for at hvis vi skulle have en afløser for vores Centa skulle det være en laphund. I 2006 bestilte vi så en hos Kennel Finda, med et års levringstid.
Vi blev imidlertid ringet op, at Finda´s Penni havde fået flere hvalpe end beregnet. Så måtte vi jo træffe en beslutning og vi sagde ja. Det viste sig at være en god beslutning, for ellers havde Centa ikke fået en lege kammerat, for de nåede kun at få et år sammen.
Beana er en dejlig, frisk og lærenem hund.
Hun elsker at springe og hvis vi engang kan finde tid og et godt sted kunne hun være fantastisk til agillity.
Hun elsker og vogte vores heste og hvis hun ser sit snit til det kan hun godt finde på at jage dem sammen, men det er vi ikke så stolte af , ifald hun skulle få et spark. Så hun ved godt hun ikke må, men man er jo hyrdehund , så man kan jo fristes til at "hjælpe".

Finda Beana M.Finda Penni
F.Finda Baloo
Mf.Taapanterin Weikko Woittaja
Ff.Kello Alvin

Django er vores hanhund efter Finda Beana og Finda Mikkel. Han er blevet grå domino lige som hans bestefar Finda Baloo. Lige en tand mørker i farven. Django er avls godkendt- B hofter o i albuer. Fri for PRA gennem forældre. Bærer af pompes, hvilket kun har betydning hvis tæven også er bærer. Django har fået exellent på Udstillinger. Været beste hvalp i racen . Han er dog ikke den store tilhænger af udstillinger. Django er en utrolig nem hanhund . Han vil meget gerne please os og er utrolig hengiven og kærlig.

Django M.Finda Beana
F.Finda Mikkel
Mf.Finda Baloo
Ff.Finda Andy

Finda Daizy er købt hos Kennel Finda. Hun er en dejlig intelligent hund der fatter alt meget hurtigt. Det gør så også at hun er meget selvstændig og ind i mellem synes hun har lyst til noget andet end vi har. Det har vi arbejdet meget på at få hende til og det lykkes også 99 procent af tiden. Hun er meget kærlig og kan ikke få klap og kærtegn nok. Daizy har fået exellent og en treide plads ud af 12.

Finda Daizy M.Finda Finja
F.Finda Toivo Jass
Mf.Fihtolas Raiku
Ff.Lumiturpa Pate